محل تبلیغات شما

امروزه شبکه های بی سیم توانسته اند توجه بسیاری را به خود جلب نمایند. این شبکه ها رشد و پیشرفت زیادی را در صنایع مخابراتی داشته اند .


به دلیل گسترش تکنولوژی و استفاده از تجهیزاتی مانند موبایل و . با توجه به  شبکه های بی سیم به راحتی انجام می شود و توانسته اند به راحتی جایگزین شبکه های سیمی شوند. اگر کاربران و یا شرکت یا برنامه های  کاربردی نیازمند آن باشند که داده و اطلاعات مورد نیاز خود را به صورت شناور در هر زمان و مکان  در اختیار داشته باشند شبکه های بی سیم تنها پاسخ به این نیازآنها خواهد بود.


فناوری های  شبکه های بی سیم این امکان را در اختیار کاربران و تجهیزات سخت افزاری قرار می دهد که باانتقال داده ها توسط امواج ، و بدون استفاده از بسترهای فیزیکی همچون سیم و کابل با یکدیگر ارتباط برقرار کند.


ساختار پیاده سازی اغلب شبکه های وایرلس به این صورت است که از یک دستگاه فرستنده ،گیرنده مرکزی (Access Point) استفاده می شود که با آنتنی که به آن متصل است می تواند در محل مرتفع و یا هر مکانی که امکان ارتباط بهتر را فراهم می کند نصب شود.


از شبکه های وایرلس یا شبکه های بدون کابل می توان در مکان های عمومی هتل ها ، رستوران ها ،کتابخانه ها و امکان دستیابی به دنیای مجازی و اینترنت را به راحتی فراهم نمود.از مزایای این شبکه ها این است که علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه کابل کشی ، امکان بروز مسائل مرتبط با یک شبکه کابلی را نخواهد داشت

یکی از چالش های اصلی اینترنت بدون کابل ، به کیفیت سرویس ( (QOSارائه شده برمی گردد.
در صورتی که به هر دلیلی بر روی خط پارازیت ایجاد گردد ، ممکن است ارتباط ایجاد شده قطع و یا امکان استفاده مطلوب از آن وجود نداشته باشد .

ویژگی شبکه بی سیم (امنیت)

ویکی پدیا درمورد wirless

انواع شبکه های بیسم wirless

های ,شبکه ,ها ,امکان ,، ,کابل ,های بی ,شبکه های ,و یا ,را به ,های وایرلس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها